Problems Using The Forum

Go down

Problems Using The Forum

Post by Guest on 24th December 2009, 7:38 pm

I just wanted to ask whether it's possible to deactivate getting an email after someone wrote something in a thread where you wrote something before? I got 60 mails overnight 50 where such emails xD If I say "Stop watching these topics" I still get many emails .__.
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Problems Using The Forum

Post by Mina on 24th December 2009, 8:18 pm

omg that must be bothering xD
sure you can deactivate this.
Got to your Profile =>Preferences
You can set "Always notify me of replies" to No.
I hope it will work then o.o

___________________________________



avatar
Mina
I'm Vidding It !
I'm Vidding It !

Female Age : 30
Location : Germany
YT-Name : MinasPassion
Posts : 1020
Join date : 2009-12-11
Vidding Points : 5131
Reputation : 35

https://www.youtube.com/user/MinasPassion http://Gonna upload sth. soon o.o https://www.youtube.com/watch?v=rNVK4pN5134 http://www.ffmina.com/ http://minaspassion.deviantart.com/

Back to top Go down

Re: Problems Using The Forum

Post by Guest on 24th December 2009, 8:49 pm

omg thanks xD i was like "oh no... .____. im not gonna read one of them! xD *deletes*" xD thankies it should work now o,o *-*
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Problems Using The Forum

Post by Sawnah on 9th January 2010, 1:12 pm

I've set it to "No" from the very moment I joined and I still get messages of replies. I don't mind them ALL that much, but they are somewhat useless spam in my inbox... So is it possible to prevent them by taking my e-mail from my profile? Possible most likely, is it allowed? xD

___________________________________



avatar
Sawnah
Vidder For Fun
Vidder For Fun

Female Age : 27
Location : Helsinki, Finland
YT-Name : Sawnahhh
Posts : 39
Join date : 2009-12-30
Vidding Points : 3346
Reputation : 0

https://www.youtube.com/user/Sawnahhh https://www.youtube.com/user/cireravi https://www.youtube.com/watch?v=s7gi8SnvLmc http://sawnah.weebly.com/ https://myanimelist.net/profile/Sawnah

Back to top Go down

Re: Problems Using The Forum

Post by mariam on 10th January 2010, 3:07 pm

what it is is that you're still probably subscribed to the topics, happened to me too.

http://imviddingit.withme.us/search.forum?search_id=watchsearch

if you go there you should be able to mark all the topics and "stop watching them". it's what helped for me.
avatar
mariam
Vidder For Fun
Vidder For Fun

Female Age : 26
YT-Name : ^_~
Posts : 10
Join date : 2009-12-23
Vidding Points : 3168
Reputation : 0

https://www.youtube.com/mariamddr

Back to top Go down

Re: Problems Using The Forum

Post by Sawnah on 10th January 2010, 7:02 pm

Okay, I stopped watching them, hope this works. Thanks. ^^

___________________________________



avatar
Sawnah
Vidder For Fun
Vidder For Fun

Female Age : 27
Location : Helsinki, Finland
YT-Name : Sawnahhh
Posts : 39
Join date : 2009-12-30
Vidding Points : 3346
Reputation : 0

https://www.youtube.com/user/Sawnahhh https://www.youtube.com/user/cireravi https://www.youtube.com/watch?v=s7gi8SnvLmc http://sawnah.weebly.com/ https://myanimelist.net/profile/Sawnah

Back to top Go down

Re: Problems Using The Forum

Post by Rachelplum on 17th December 2010, 12:31 am

Hii, pictures haven't been loading on pages for me, like the page with the sigs, or the page where people compare themselves to FF characters, I was wondering if there's a way to solve this problem? I don't think others have it really as everyone seems to see the images haha
I dont get the little box and red cross, I just get nothing
avatar
Rachelplum
Epic Director
Epic Director

Posts : 169
Join date : 2010-04-06
Vidding Points : 3419
Reputation : 6

https://www.youtube.com/user/Rachelplum

Back to top Go down

Re: Problems Using The Forum

Post by Mina on 17th December 2010, 12:34 am

Sounds weird o.O
What exactly happens when you try to load these pages? Do you get an error message?
And what do you mean by "red cross"? It would be helpful if you could make screenshots of that^^
Which internet explorer are you using?

___________________________________



avatar
Mina
I'm Vidding It !
I'm Vidding It !

Female Age : 30
Location : Germany
YT-Name : MinasPassion
Posts : 1020
Join date : 2009-12-11
Vidding Points : 5131
Reputation : 35

https://www.youtube.com/user/MinasPassion http://Gonna upload sth. soon o.o https://www.youtube.com/watch?v=rNVK4pN5134 http://www.ffmina.com/ http://minaspassion.deviantart.com/

Back to top Go down

Re: Problems Using The Forum

Post by Rachelplum on 17th December 2010, 12:37 am

Umm the easiest way to describe it is that when pictures normally don't load for me, I get an image like this: http://1.bp.blogspot.com/_66iK3oDC-18/TOH_tiX75PI/AAAAAAAABG4/xZw4vkPaKaw/s400/red_x_mark.jpg in its place.
But in the case of this, it just looks like big gaps in the post. So for example, if the person said

"This is me

(image is here)

I look like Yuna"

I would see:

"This is me


I look like Yuna"

I just see a big white space,then only reason I know there's something there is that it's been mentioned in the post anyway. I hope that makes sense. I use Internet explorer (8? I think)
avatar
Rachelplum
Epic Director
Epic Director

Posts : 169
Join date : 2010-04-06
Vidding Points : 3419
Reputation : 6

https://www.youtube.com/user/Rachelplum

Back to top Go down

Re: Problems Using The Forum

Post by Mina on 17th December 2010, 12:55 am

Mhm. I only know that Internet Exploer has problems to load small images on certain websites... Do you have another explorer on your computer? (like firefox or google chrome). You could test one of them to see if you still have these problems then.
It could also depend on the IE version...
WHATEVER; here's a discussion with a few posts which give you advices. I hope this can help you. If not, let us know, we'll try to find a solution.

http://forums.pcpitstop.com/index.php?/topic/144637-pictures-not-showing-up-in-internet-explorer/

___________________________________



avatar
Mina
I'm Vidding It !
I'm Vidding It !

Female Age : 30
Location : Germany
YT-Name : MinasPassion
Posts : 1020
Join date : 2009-12-11
Vidding Points : 5131
Reputation : 35

https://www.youtube.com/user/MinasPassion http://Gonna upload sth. soon o.o https://www.youtube.com/watch?v=rNVK4pN5134 http://www.ffmina.com/ http://minaspassion.deviantart.com/

Back to top Go down

none anime

Post by 7zMoonShadowz7 on 26th February 2013, 4:43 am

I was just wondering as a non anime vidder If i'm on the right place or welcome here?

7zMoonShadowz7
Newbie

Female Posts : 4
Join date : 2013-01-02
Vidding Points : 2039
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Problems Using The Forum

Post by Lacrymosai on 26th February 2013, 6:54 am

You are totally welcome here! :D All video editors are welcome here! GMV or AMV alike :D Pleased to meet you

___________________________________



Vicariously I live, while the whole world dies
avatar
Lacrymosai
Moderator
Moderator

Male Age : 27
Location : New Zealand
YT-Name : Vergil
Posts : 874
Join date : 2011-07-07
Vidding Points : 3711
Reputation : 32

https://www.youtube.com/Lacrymosai https://www.youtube.com/user/LacrosaxTheDark http://vergilofficial.livejournal.com/ http://www.formspring.me/Lacrymosai http://myanimelist.net/animelist/lacrymosai

Back to top Go down

Re: Problems Using The Forum

Post by 7zMoonShadowz7 on 26th February 2013, 7:29 am

Thanks! Ditto!

7zMoonShadowz7
Newbie

Female Posts : 4
Join date : 2013-01-02
Vidding Points : 2039
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Problems Using The Forum

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum